Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
VII. Földanya Dalfesztivál
  2010-02-26 09:56:53, péntek
 
   
 

Földanya üzenete

Látszólag oly parányiak vagyunk, s úgy tűnik, szinte semmit nem tehetünk a világ sorsának megváltoztatásáért. De ez csak a látszat. Csak akkor tűnik reménytelennek minden erőfeszítés, ha anyagi szintű a gondolkodásunk


VII. Földanya Dalfesztivál egy tiszta, békés jövőért

Március 24-én este 7 órakor kerül megrendezésre a VII. Földanya Dalfesztivál Budapesten a Gaia Étteremben (VI. Jókai u. 13.).
A szervező-hazigazda Labant Csaba, a Csend dalnoka, béke nagykövet - az ügy iránt mélyen elkötelezett művész, természetvédő, jógatanár.

- Mi a célja ennek az évente megrendezésre kerülő programnak? - kérdeztük Csabát.

- Látszólag oly parányiak vagyunk, s úgy tűnik, szinte semmit nem tehetünk a világ sorsának megváltoztatásáért. De ez csak a látszat. Csak akkor tűnik reménytelennek minden erőfeszítés, ha anyagi szintű a gondolkodásunk. Azonban ha felismerjük a mélyebb spirituális törvényszerűségeket, úgy világossá válik előttünk, hogy igazából minden rajtunk és csakis rajtunk múlik. Egyetlen ember is képes megváltoztatni a világ sorsát, ha teljes lényével ezen van. A Földanya Dalfesztivál része annak a felajánlásnak, amit az Örökkévalónak tettem egy békés, tiszta jövőért, ahol az embereket nem az önző érdekek, hiú vágyak vagy éppen a kiszolgáltatottság és a kényszer irányítja, hanem az igaz szeretet, a felelősségteljes spirituális tudatosság.

- Mit tartasz a legfontosabb lépésnek, mit tanácsolsz azoknak, akik szeretnének ennek a folyamatnak részesei lenni? Mire volna leginkább szüksége ma a világnak? Természetbarát technológiák kidolgozására, gazdasági, politikai rendezésre, űrkutatásra, netán valami egészen más dologra?

- Azzal tehetjük a legtöbbet, ha nekilátunk megteremteni a benső békénket. Ennek előfeltétele az önismeret. Az emberi lélek rejtelmei mélyebbek a legmélyebb tengereknél is. Tudatalatti félelmeink, emócióink, kapzsiságunk, önzésünk mind megteremti a maga következményeit - így téve magát láthatóvá. Mindaz, amit magunk körül látunk - az bizony bennünk van. Emberi kapcsolatainkban a Teremtővel való kapcsolatunk tükröződik vissza, ölt formát. Mindenki, akivel életeink során találkozunk, bensőnknek egy figuráját testesíti meg.

Ha figyelmünket a bensőbe fordítjuk, s hallgatjuk az Örökkévalóból szüntelenül áradó Mennyei Muzsikát, a Szférák Zenéjét - akkor természetes módon feloldódik bennünk minden feszültség - utat engedve a lényünk mélyén lakozó időtlen bölcsességnek. Ezt a tudatállapotot Keleten megvilágosodásnak nevezik, a keresztény hagyományokban üdvözülésnek, megigazulásnak mondják. Törekedjünk szüntelen lelkesedéssel ezen tudatszint elérésére, ha a világot jobbá szeretnénk tenni - ezzel tehetjük a legtöbbet.

- A természetbarát technológia legalább oly régen rendelkezésre állna, mint a természetromboló - azonban a lényünkben megbúvó kapzsiság gátolja a megtestesülését. A vízautó s az örökmozgó régesrég - páncélszekrényben őrzött valóság. S ott is marad mindaddig amíg meg nem fulladunk a benzingőztől vagy végre legyőzi a kapzsiságot a felelősségérzet.

- Ami a gazdasági és politikai problémákat illeti, úgyszintén csakis önzetlen hozzáállással, testvéri szeretetben, egymás kultúrájának kölcsönös megbecsülésével lehetne rendbehozni. Az emberiség jelenlegi tudatszintjén lényünk teremtő energiájának javarészét sátáni törekvéseknek adjuk. Tesszük ezt öntudatlanul. A félelmeinkkel, kétségeinkkel, haragunkkal, elkeseredettségünkkel mind egy ördögi birodalmat építünk. Előrevetíti rémképét egy kor, amihez sajnos igen-igen közel állunk ma már - melyben maroknyi ember emberi mivoltát teljesen feledve hataloméhes fenevadként viselkedve teljeskörű ellenőrzése alatt tartja, és irányítja emberek milliárdjait. És most nem elsősorban a média befolyására gondolok. Biztonsági szempontokra hivatkozva a ,,terrorizmus elleni harc" ürügyén már legálisan is megfigyelhetővé vált mindenki. Ez a vélt biztonság azonban tálcán kínálja magát az ördögi erőknek - teljesen kiszolgáltatottá téve mindenkit a megfelelő pozíciókban lévők számára. Ezt még ráadásul tetézi a gazdasági kiszolgáltatottság is. A Föld oly gazdag planéta - elhalmozza az embert minden jóval.

A Természet kincsei mindenki számára jólétet biztosítanának - azonban a testvériesség helyett az önzés uralja világunkat - így egymás kihasználásával, becsapásával, sőt kizsigerelésével töltjük értékes időnket, amit kivétel nélkül mindnyájan Földanyánktól s Égatyánktól kaptunk - az Ő isteni szeretetük elérésére. A pénzrendszer oly ravasz módon van kitalálva, hogy a sajátunknak vélt pénzünket gyakorlatilag béreljük. Még az állami költségvetés is kőkemény uzsorát fizet valakiknek - egyre jobban eladósítva bennünket. Pénzügyi szakemberek már régóta rebesgetik, hogy a pénz nem tiszta érték-csere eszköz, hanem egy szűk, bennfentes csoport monopóliuma. Minél többet dolgozunk, ők annál gazdagabbak lesznek nálunk, míg mi az idő előrehaladtával egyre inkább elszegényedünk.

A gazdaság és a legtöbb ország politikai vezetése olyan korrupt, a spirituális etikát nem ismerő emberek kezében van - akik nemcsak népüket árulják el, de sok esetben még emberi mivoltukat is. Gondoljunk csak a Nagy Testvérre, aki a terrorizmus elleni harc ürügyével lerohanja szépen sorban azokat az országokat, ahol egy láthatatlan, gazdasági háborúval nem tud célt érni. Afganisztánban nem találták meg USAma bin Ladent (milyen beszédes név!), hiába bombázták rommá az egész országot - milliókat írtva ki, tömegeket téve árvává, földönfutóvá. Irakban 2 év kutakodás során sem találtak semmiféle biológiai fegyver gyártására utaló nyomot, pedig azzal a határozott váddal támadták meg annak idején az országot, hogy az titokban tömegpusztító vegyi- és biológiai fegyvereket gyárt. Az igazi ok sokkal inkább a hatalomvágy lehetett, s ne feledjük: a háborúskodás - míg sokaknak kín, nyomorúság, halál - addig egyeseknek hideg szívvel kezelt üzlet. Az újjáépítési bizniszről nem is beszélve

Ez a sok érzéketlenség, agresszió mind a lelki megismerésünk hiányának a következményei. A fizikai szintű felelősök csupán tetteikért, döntéseikért felelősek. A spirituális okok fizikai szintről nézve láthatatlanok, sőt materialista gondolkodással semmiféle összefüggésbe sem hozhatók a történésekkel. Azonban kauzális szinten mégis szoros összefüggésben állnak egymással. Határozottan állítom, hogy ha pl. Hazánkban igazi testvéri összetartás lenne az emberek között, akkor idegenszívű, korrupt és igaztalan emberek még utcaseprők sem lehetnének, nemhogy kormánytagok... A problémákat nem lehet megoldani útlezárásokkal, tüntetésekkel - még ha teljesen jogosak és érthetőek is. LÉNYEGI VÁLTOZÁST csakis lényünk megváltoztatásával érhetünk el.

Először is ismerjük fel lelki felelősségünket az életünkben jelenlévő problémákért. Ebből következik majd, hogy őszintén meg tudunk bocsájtani a látszólagos felelősöknek (a fizikai szintű felelősöknek). Szeretetünk felhajtóerőt adhat nekik is lényük mély átformálására - legyen szó akár közeli családtagjainkról vagy egy távoli ország miniszterelnökéről. LELKE MÉLYÉN MINDENKI BÉKÉT AKAR. Ismerjük fel, hogy a világ rombolói karmikus kényszerpályán vannak - azt teszik, amire a jelenlegi legjobb tudásuk szerint képesek. Az öröklét tévedhetetlen törvényei alapján valamiért erre lehetőséget kaptak a mindent átható Isteni akarattól. Ennek jogosságát nincs értelme vitatnunk, sokkal inkább feladatunk önvád nélküli őszinte alázattal önvizsgálatot tartani. Váljunk a szeretet és a bölcsesség világítótornyaivá ebben a sötét, ködös korban! Ha haraggal a szívünkben gondolunk a miniszteri székben terpeszkedő öltönyös-nyakkendős tömeggyilkosokra, akkor hogyan is remélhetnénk, hogy ők ennek ellenére felismerik bennünk a lelki testvért? Emelkedjünk aggodalmaink s félelmeink fölé, eresszük szélnek haragunkat - nyissuk meg lényünket az örök szeretet számára, hogy fénybe fordítsuk ezt a sápadt világot. Nincs okunk késlekedni - Isten határtalan kegye, hogy még mindig ad lehetőséget számunkra.

Nyújtsunk lelkünkben jobbot a balosoknak is. Így teremthetünk csak egységet.
- Az űrkutatás sem egy építő jellegű befektetés - sokkal inkább szükséges volna az emberi szívek közt tátongó űrt kitölteni. Vagyis betölteni mindent kitöltő, átható, feloldó SZERETETTEL.
- A TECHNIKAI FEJLŐDÉS TÖRVÉNYSZERŰEN A KÁRUNKRA VÁLIK, HA NEM JÁR EGYÜTT MEGFELELŐ ARÁNYÚ LELKI FEJLŐDÉSSEL. Felelősségteljes, emberi gondolkodás csak teljesen lecsendesített elmével lehetséges. Fel kell ismernünk a lélek valóságát. Nem vallási értelemben értem, hanem tudományosan. A lelkiség (spiritualitás) tudomány - az időtlen bölcsesség tudománya. Emberi elme felfogni nem képes - lelkünkkel tudjuk megélni azt a csodát, amit létezésnek nevezünk. A materialista tudomány - bár űrszondákat küld távoli galaxisokba, rutinműtétként cserélgeti ki élőlények génjeit, technikailag képes megfigyelni akár testünk minden atomjának mozgását egyenként is - mégsincs halvány fogalma sem az ÉLET VALÓDI TERMÉSZETÉRŐL.

- A világ összes problémájának megoldására egyetlen csodaszer a lelki megismerés benső ösvénye. Ezzel tehetjük az egyetlen maradandó és érdemleges dolgot magunkért s mindenkiért egyaránt. A problémák mibenléte, formája, jellege oly szerteágazó - azonban mindnek egy spirituális oka van: a lélekismeret hiánya. Minden zűrzavar, probléma megoldást nyer, ha felébredve a látszatvilág álmából a Benső Égi

Zenét hallgatva a Mindenható gyermekeihez méltó módon kezdünk élni.
- Startkő ezen úton a felelősségteljes életvitel, a vegetáriánus életmód - hisz amíg érző lények életének megrablásával próbáljuk éhünket csillapítani, addig köszönőviszonyban sem vagyunk a tudatossággal. Ne féljünk az orvostudomány üres riogatásaitól, nyilvánvaló tény, hogy az ember növényevő - csupán durva csúsztatások döbbenetes és szomorú eredménye, hogy a hivatalos álláspont szerint szükség van a húsra. Ez főként az orvostudomány dogmatikus mivoltát fémjelzi. Szomorú, hogy pénzügyi-hatalmi érdekeknek van alárendelve a tudománynak még az ilyen alapvető, az ember testi működésével foglalkozó ága, a biológia is. Próbáljuk ki bátran a tisztán növényi étrendet, s rá fogunk ébredni, hogy a húsevés nemcsak egészségtelen, erkölcstelen, környezetromboló, perverz - de eltorzítja az ember morális érzékét is - így téve befolyásolhatóvá, irányíthatóvá. Tolsztoj, aki elkötelezett vegetáriánus volt mondta egyszer: ,,amíg vágóhidak vannak, addig csataterek is lesznek". Szívleljük meg a jótanácsot, amit tizenöt év saját tapasztalatom is teljes mértékben igazol. Messzemenőkig állítom, hogy csakis pozitív változásokat tapasztaltam magamon minden téren. Törekedjünk a Természettel, a Földanyával való minél mélyebb harmóniára. A testi táplálkozás alap csupán - minden szinten építő, erőszakmentes táplálékokkal töltekezzünk, legyen szó akár bármilyen időtöltésről. Olyanokká leszünk, amilyen természetű dolgoknak szenteljük a figyelmünket. Ha a világi hívságok csábításának engedve félretesszük a létezés egyetlen tényleges célját, az Időtlen Igazság megismerését, akkor hiábavaló az életünk.

Úgy tartom, hogy mindnyájan azzal a szent elhatározással születtünk, hogy életünk minden percében a Teljesség felé törekszünk majd. Aztán beleszületve az előző életeinkben magunk formálta környezetbe, családba, könnyen feledésbe merült ez a nemes fogadalom. Nagyon megrázó dolog a halálos ágyunkon döbbenni rá, hogy már megint elszúrtuk, hogy egy újabb életen keresztül a halál hamis fénnyel csábító ösvényén jártunk. A halál ösvénye ragadós, mint a mocsár - teli van kibogozhatatlan vágyak tekergő indáival, délibábos célok tűnékeny képeivel, félelmek megtévesztő ködével. Járjunk a Fény ösvényén, sose térjünk le a szeretet igaz útjáról, bármiféle csábítás próbáljon is behálózni! Kitartóan figyeljük a legbenső tiszta hangot, mely az egyetlen vezérfonál, melynek mentén járva biztosan kiszabadulunk a születések és halálok átláthatatlan labirintusából! Ezen a benső utazáson minden lépéssel tiszteletünket rójuk le az előttünk járók felé. S lelkesítést, bíztatást küldünk vele az utánunk jövőknek is. Ez adjon erőt a nehéz időszakokban, s meglesz erőfeszítéseink gyümölcse. Egyben ezzel szolgáljuk legjobban az egész világot is.

- Az est programjának részleteiről mondasz valami előzetest?

- Nagy örömömre sok kedves vendégművész állt az ügy mellé. Dévai Nagy Kamilla a tőle megszokott csodálatos magyar zenét játsza, Huzella Péter megzenésített verseket ad elő. Külföldi vendégünk, Lilian Pardun sámánnő különleges fejhangú éneklését mutatja be. Schirilla Gyuri, a népszerű jeges dunaátúszó a folyók tisztaságának fontosságáról és a Természet szeretetéről fog beszélni. Szolnoki Peti, a Bonbon együttes népszerű énekese kevésbé közismert oldaláról mutatkozik be - a kiváló zenész akusztikus kísérettel fog dalolni és fuvolázni. Juszt Judit színésznő szavalni fog, s egy kevésbé ismert, de rendkívüli tehetséggel megáldott költő, népdalénekes leány is bemutatkozik majd: Székely Ilona Kornélia. Meglepetések is előfordulhatnak még, több jól ismert hazai sztár jelezte jöveteli szándékát, azzal a kéréssel, hogy ne tegyük rá nevüket a plakátra - legyenek igazi meglepetések. És persze jómagam is - mint házigazda előadom néhány dalomat. Az estről videófelvétel is készül, amit DVD-n elérhetővé teszünk mindazok számára, akik ott lesznek vagy éppen nem tudnak ott lenni. A helyszín a hamarosan megnyíló Gaia Étterem, melynek tiszta vegetáriánus konyháját jószívvel ajánljuk mindenkinek.

Csillagösvény Alapítvány

Forrás: harmoNET.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Címkék: kizsigerelésével, felelősségteljes, tömeggyilkosokra, természetromboló, kapcsolatainkban, kiszolgáltatottá, környezetromboló, befolyásolhatóvá, megfigyelhetővé, felelősségünket, erőfeszítéseink, kibogozhatatlan, kihasználásával, felelősségérzet, megtestesülését, előrehaladtával, következményeit, megbecsülésével, előfordulhatnak, elhatározással, reménytelennek, gondolkodásunk, hagyományokban, biztosítanának, gondolkodással, természetbarát, következményei, afganisztánban, összefüggésben, útlezárásokkal, megváltoztatni, törvényszerűen, kényszerpályán, elszegényedünk, lecsendesített, rutinműtétként, világ sorsának, célja ennek, évente megrendezésre, mélyebb spirituális, világ sorsát, önző érdekek, kényszer irányítja, igaz szeretet, felelősségteljes spirituális, legfontosabb lépésnek, folyamatnak részesei, benső békénket, emberi lélek, legmélyebb tengereknél, maga következményeit, bizony bennünk, Földanya Dalfesztivál, Földanya Dalfesztivál Budapesten, Gaia Étteremben, Labant Csaba, Mennyei Muzsikát, Szférák Zenéjét, Nagy Testvérre, LÉNYEGI VÁLTOZÁST, LELKE MÉLYÉN MINDENKI BÉKÉT AKAR, TECHNIKAI FEJLŐDÉS TÖRVÉNYSZERŰEN KÁRUNKRA VÁLIK, EGYÜTT MEGFELELŐ ARÁNYÚ LELKI FEJLŐDÉSSEL, ÉLET VALÓDI TERMÉSZETÉRŐL, Benső Égi, Időtlen Igazság, Dévai Nagy Kamilla, Huzella Péter, Lilian Pardun, Schirilla Gyuri, Szolnoki Peti, Juszt Judit, Székely Ilona Kornélia, Gaia Étterem, Csillagösvény Alapítvány,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Naplemente  S a dalok tanulsága  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Emlék  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Szép estét  A fenyő nem szép fa, (...)  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Gárdonyi Géza - Április végén  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Mindenünk, amink van, amit sze...  A keserű igazság  Sokkal bölcsebb a természet,  A keserű igazság  Az elfogadásnak...  Egyszerűen  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Esti kép  Szép estét  Bella István: Zsoltár  Föld napja április 22  próbáljuk ki az őszinteséget  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Vannak arcok  Föld napja április 22  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Kellemes esti időtöltést  A föld szépségéért  A végzet az  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  képre írva  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ma  A fenyő nem szép fa, (...)  Kellemes esti időtöltést  Szép estét  Naplemente  A Föld napja  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Idézetek a barátságról  Próbálkozni kell ahhoz,  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Egyszerűen  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért 
Bejegyzés Címkék
világ sorsának, célja ennek, évente megrendezésre, mélyebb spirituális, világ sorsát, önző érdekek, kényszer irányítja, igaz szeretet, felelősségteljes spirituális, legfontosabb lépésnek, folyamatnak részesei, benső békénket, emberi lélek, legmélyebb tengereknél, maga következményeit, bizony bennünk, figuráját testesíti, bensőbe fordítjuk, lényünk mélyén, tudatállapotot Keleten, keresztény hagyományokban, világot jobbá, természetbarát technológia, természetromboló &#8211, lényünkben megbúvó, örökmozgó régesrég, benzingőztől vagy, emberiség jelenlegi, ördögi birodalmat, média befolyására, vélt biztonság, ördögi erőknek, megfelelő pozíciókban, embert minden, testvériesség helyett, önzés uralja, sajátunknak vélt, állami költségvetés, legtöbb ország, spirituális etikát, terrorizmus elleni, egész országot, határozott váddal, titokban tömegpusztító, hatalomvágy lehetett, háborúskodás &#8211, újjáépítési bizniszről, lelki megismerésünk, fizikai szintű, spirituális okok, emberek között, életünkben jelenlévő, látszólagos felelősöknek, távoli ország, világ rombolói, jelenlegi legjobb, öröklét tévedhetetlen, mindent átható, bölcsesség világítótornyaivá, szívünkben gondolunk, miniszteri székben, lelki testvért, örök szeretet, sápadt világot, építő jellegű, emberi szívek, lélek valóságát, időtlen bölcsesség, materialista tudomány, világ összes, lelki megismerés, egyetlen maradandó, problémák mibenléte, lélekismeret hiánya, látszatvilág álmából, felelősségteljes életvitel, vegetáriánus életmód, orvostudomány üres, ember növényevő, hivatalos álláspont, orvostudomány dogmatikus, ilyen alapvető, ember testi, tisztán növényi, húsevés nemcsak, ember morális, testi táplálkozás, világi hívságok, létezés egyetlen, szent elhatározással, előző életeinkben, nemes fogadalom, halálos ágyunkon, újabb életen, halál hamis, halál ösvénye, mocsár &#8211, szeretet igaz, legbenső tiszta, egyetlen vezérfonál, benső utazáson, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1778
  • e Hét: 9251
  • e Hónap: 15492
  • e Év: 67758
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.